<

TL BYG SØGER EN DYGTIG OG ERFAREN BEREGNER26-01-2018 - 11:40

Vil du arbejde som beregner i en af Nordjyllands mest moderne entreprenørvirksomheder?

TL BYG A/S er en moderne entreprenørvirksomhed med over 40 års erfaring. Virksomhedens kerneværdi er, at levere kvalitet til tiden og til den aftalte økonomi. TL BYG beskæftiger ca. 180 medarbejdere, hvor kendetegnet er tillid, loyalitet og kvalitetsbevidst. Der lægges stor vægt på at levere et professionelt kvalitetsarbejde i alle henseender, samt en behagelig og kollegial tone i hverdagen. Virksomheden råder over mange håndværksfag – Jord, Kloak og Beton, Tømrer, Murer, Smed, Elektriker, Vinduesproduktion og har kapacitet til at påtage sig alt fra mindre serviceopgaver til store byggeopgaver i totalentrepriser. For mere information se www.tlbyg.dk eller LinkedIn.

Brænder du for at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling med en ambitiøs strategiplan, så kunne denne stilling være noget for dig.

 

I TL BYG A/S har vi travlt med beregning af større opgaver i total- og hovedentreprise. Vi søger derfor en erfaren beregner til vores beregnerafdeling, der hovedsageligt har erfaring indenfor beregning af jord, kloak og betonarbejde. Du vil primært blive tilknyttet som beregner på de større tilbudssager i total- eller hovedentreprise i niveauet kr. 10 – 100 mio. Du kommer til at indgå som en del af vores beregnerafdeling, der beskæftiger 5 mand. Du bliver en del af et fagligt stærkt og kreativt miljø.

 

Vi kan tilbyde:

En stilling i en dynamisk og moderne virksomhed
En udfordrende og spændende hverdag
Afvekslende og alsidige opgaver 
Et uformelt miljø med fokus på kvalitet og service
En spændende virksomhed i vækst 
Løn efter kvalifikationer

 

Vi forventer, at du:

Besidder et højt kvalitetsniveau
Er beregner med 5 - 10 års erfaring
Har hovedsagelig erfaring indenfor beregning af jord, kloak og betonarbejde – samt hoved- og totalentrepriser
Du kan beregne akkorder
Du kan både beregne små og store entrepriser
Er fleksibel og målrettet som person

 

Skulle der være spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Knud Dahl på 20853220 eller kd@tlbyg.dk. 

 

Send din ansøgning, bilag og CV til: kd@tlbyg.dk.  

<