< Tilbage

Første spadestik til 40 nye boliger i Aalborg20-03-2018 - 07:52

Fredag den 16. marts begyndte byggeriet af 40 nye boliger på Digtervejen i Aalborg. TL BYG er totalentreprenør på byggeriet, der kommer til at omfatte både rækkehuse og lejligheder. 

Fredag den 16. marts kl. 12 blev det første spadestik til 40 nye boliger på Digtervejen taget. Byggeriet er en del af det omfattende byggeri i området mellem Hobrovej og Ny Nibevej, der skal rumme op mod 220 nye lejligheder i alt.

 

Boligprojektet på Digtervejen omfatter 22 rækkehuse og 18 lejligheder og skal gå under navnet Rosenhaven. TL BYG er totalentreprenør med Frandsen og Søndergaard K/S som rådgivende ingeniør. Her glæder man sig over, at der nu tages hul på byggeriets første faser:

 

- Vi har nu slået pælene i jorden ved det omfattende boligprojekt på Digtervejen i Aalborg, og vi glæder os til at gå i gang med byggeriet. Vi ser et stort potentiale i området, der vil udbygge Aalborg mod syd i de kommende år, lyder det fra Jens Nielsen, der er direktør i TL BYG.

 

Hos Frandsen og Søndergaard K/S glæder man sig over samarbejdet med TL BYG omkring det nye boligprojekt:

- Byggeriet på Digtervejen er et særdeles spændende projekt, som vi er glade for at være en del af i samarbejde med TL BYG, lyder det fra Peter Gasberg, der er administrerende direktør i Frandsen og Søndergaard K/S.

 

Boligerne fordeler sig på tre boligblokke, hvor de to sydligste rummer de 22 rækkehuse, og den nordlige blok rummer 18 lejligheder. Lejlighedskomplekset indeholder desuden tre mindre knopskydninger, der rummer en ekstra stue og tagterrasse.

 

Respekt for omgivelserne

Målet med projektet er at skabe en ny alsidig facade mod Hobrovej og Nibevej, hvor bevaring af de oprindelige spor og sammenhænge forenes med udvikling og nytænkning. Området skal understøtte den grønne profil og desuden bidrage til at forskønne Hobrovej og Nibevej som grønne indfaldsveje:

 

-   Vi har stort fokus på at udvikle boligområder, der er i god tråd med omgivelserne – og her er Digtervejen ingen undtagelse. Det kommer blandt andet til udtryk i boligernes skrå og grønne tage, der skal understøtte områdets grønne profil og passe til den resterende arkitektur som f.eks. Skalborg Kirke, lyder det fra Jens Nielsen.

 

JR Finanscenter med Jørgen Rosenbeck i spidsen er bygherre på opførelsen af de 40 boliger, som forventes at stå færdige i sensommeren 2019.

< Tilbage