< Tilbage

TL BYG fortsætter vækstspor med ny adm. direktør07-05-2018 - 14:06

Peter Boltau bliver ny adm. direktør i TL BYG og skal stå i spidsen for en ny vækstfase.

Entreprenørvirksomheden TL BYG A/S er vokset massivt de seneste år. Nu skal en ny adm. direktør stå i spidsen for en ny vækstfase. 

 

Det går godt hos TL BYG A/S, der med en trecifret millionomsætning og godt 200 faste medarbejdere er et af Jyllands største entreprenørfirmaer. Virksomheden er vokset mere end 50 procent de seneste år, og nu skal TL BYG indlede en ny vækstfase:

 

- I 2016 vedtog vi en ny strategi og en række ændringer, der skulle øge væksten. Det viste sig at være god timing i forhold til det gryende opsving og en god investering i de vækstmuligheder, der ventede forude, siger bestyrelsesformand Mikael Vest og fortsætter:

 

- Der er travlt i byggesektoren i øjeblikket, og vi forventer ikke, at aktivitetsniveauet har toppet endnu. Det er særligt i en periode som denne, at der er behov for styring, hvis vi skal formå at øge både top- og bundlinje. Derfor ønsker vi med rettidig omhu at styrke vores ledelse, så vi kan fortsætte væksten også i de kommende år. Her er det lykkes os at tiltrække en meget erfaren person fra byggesektoren.

 

Den nye adm. direktør bliver den 48-årige Peter Boltau, der kommer fra en stilling som SCM-direktør hos Aalborg Portland. Peter Boltau har mange års erfaring fra en række ledelsesposter inden for dansk industri og byggeri og er ifølge Mikael Vest det perfekte match.

 

Nuværende ledelse fortsætter

Direktionen i TL BYG består i dag af tre ligestillede direktører, henholdsvis David Krogh Madsen, Morten Buus og Jens Nielsen, og de fortsætter alle tre som en del af ledelsesteamet med reference til Peter Boltau:

 

- Vores tre nuværende direktører fortsætter stort set med deres samme respektive ansvarsområder, og så skal Peter Boltau samle trådende som overordnet chef. Han har et indgående kendskab til både branchen og til ledelse og har nogle flotte resultater med i bagagen, fortsætter Mikael Vest.

 

Hovedpersonen glæder sig til tiltrædelsen 1. juni 2018 og vil gå ydmygt til opgaven, som han har stor respekt for:

 

- TL BYG er en særdeles dygtig og solid entreprenørvirksomhed med et godt omdømme – både i det nordjyske og andre steder i landet. Virksomheden er vokset stille og roligt gennem mere end 40 år og har særligt de seneste år taget et væksthop. Jeg har derfor stor respekt for den kultur og de værdier, der ligger til grund, og jeg vil gå ydmygt til rollen som ny adm. direktør og vil understøtte det, TL BYG er gode til, og forhåbentlig være med til at løfte nogle af de steder, hvor vi kan blive bedre, forklarer han.

 

Mere af det samme

Det er en enig bestyrelse og direktørgruppe, der har vedtaget ledelsesændringen, og planen er at udbygge TL BYG A/S’ position og dna, der står for høj kvalitet til aftalt tid og pris. TL BYG har blandt andet haft succes med at dyrke nogle særegne specialområder, der går under betegnelsen ekstraordinære byggerier. Her har TL BYG nogle unikke kompetencer inden for blandt andet særlige akustikløsninger, speciel arkitektur, bevaringsværdige bygninger og bæredygtigt byggeri:

 

- Vi har de seneste 10 år opbygget viden og kompetencer inden for nogle specialområder, som bliver mere og mere efterspurgte. Erfaringen er blandt andet kommet fra byggerier som Musikkens Hus, KUNSTEN og en lang række biografbyggerier i Danmark, og det har givet os et løft og nogle referencer, som kun få kan måle sig med, forklarer Mikael Vest.

 

I den kommende periode vil TL BYG fortsat have fokus på tre strategiske indsatsområder; nemlig øget synlighed, kompetenceudvikling af eksisterende og nye medarbejdere samt yderligere digitalisering af arbejdsprocesser:

 

- TL BYG rummer et stort potentiale, og det skal Peter Boltau nu være med til at indfri. Vi glæder os derfor meget til den fortsatte udvikling, slutter han.

 

TL BYG arbejder i øjeblikket med en række projekter i både Nordjylland og i resten af landet. I marts 2018 påbegyndte TL BYG sit største byggeri nogensinde som totalentreprenør på det nye psykiatribyggeri PNAU i tilknytning til det nye supersygehus i Aalborg. PNAU bliver på ikke mindre end 30.000 kvadratmeter. 

< Tilbage