< Tilbage

Omfattende renovering på Boulevarden har resulteret i 11 luksuslejligheder23-05-2018 - 14:11

Boulevarden i Aalborg tiltrækker i stigende grad børnefamilier, der gerne vil bo helt centralt. TL BYG og Wagner Ejendomme har via en omfattende ejendomsrenovering skabt 11 nye luksuslejligheder målrettet netop børnefamilier.

11 herskabslejligheder står snart klar på en af midtbyens mest attraktive beliggenheder på Boulevarden efter en omfattende renovering af hele ejendommen. Lejlighederne fordeler sig på fem etager, mens stueetagen indrettes til to erhvervslejemål.

 

Wagner Ejendomme ejer og administrerer bygningen, mens TL BYG har stået som entreprenør på det omfattende renoveringsprojekt. De to virksomheder har samarbejdet i mere end 30 år, og hos TL BYG glæder man sig over endnu et veloverstået projekt.

 

- Byggeriet på Boulevarden har været en spændende og fleksibel proces, og vi er meget tilfredse med det endelige resultat. Vi er glade for, at Wagner Ejendomme igen har valgt TL BYG som samarbejdspartner, og vi glæder os til at aflevere nøglerne til de kommende lejere, lyder det fra Jens Nielsen, direktør i TL BYG.

 

Projektet har blandt andet omfattet en totalrenovering af ejendommen indvendigt samt udskiftning af bygningens vinduer og tag. Samtlige lejligheder har desuden fået påsat altan ud mod bygningens vestlige facade, og ejendommen har fået tilføjet elevator samt en tagterrasse til fælles brug for de kommende lejere. 

 

Interesse for bylivet

Wagner Ejendomme, som i øjeblikket administrerer op mod 400 lejemål fordelt på 35 ejendomme, har allerede oplevet stor interesse for de 11 lejligheder. 

 

- Vi er meget overvældede over den store interesse, der allerede har været for lejlighederne. Vi har været meget synlige i bybilledet igennem byggeprocessen, og det har fået flere til at henvende sig allerede inden, at byggeriet står færdigt, lyder det fra direktør i Wagner Ejendomme, Trine Wagner, som tilføjer, at det i høj grad er børnefamilier, der har rettet henvendelse.

 

- Vi oplever i stigende grad, at børnefamilierne vælger bylivet og rykker længere ind mod centrum, ligesom man i mange år har set i Aarhus og København. Det har vi selvfølgelig haft med i overvejelserne gennem renoveringen i forhold til størrelser og udnyttelsesmuligheder, som er forskellige i hvert enkelt lejemål. 

 

De 11 lejligheder står klar til indflytning den 1. juni 2018.

< Tilbage