< Tilbage

Rejsegilde på Nibe Svømmebad29-06-2018 - 14:00

Tirsdag den 26. juni blev der afholdt rejsegilde på ombygningen af Nibe Svømmebad. TL BYG har tømrerentreprisen på det omfattende renoveringsprojekt, der skal udvide og optimere bygningen markant.

Tilbage i 2015 blev det besluttet af Aalborg Byråd, at Nibe Svømmebad var nedslidt og trængte til renovering. Det har resulteret i et omfattende renoveringsprojekt, som skal udvide rammerne for den gamle bygning markant.

 

Tirsdag den 26. juni blev der fejret rejsegilde på det kommende svømmebad, som bliver svær at genkende efter renoveringen.

 

-  Vi har nu nået en vigtig milepæl i ombygningen af Nibe Svømmebad, som i disse måneder får et markant ansigtsløft. Det skal gøre svømmehallen mere attraktiv at benytte hele året rundt for både børn og voksne, lyder det fra Jens Nielsen, der er salgsdirektør hos TL BYG.

 

Energioptimering

Renoveringen omfatter blandt andet etablering af et nyt børnebassin, helt nye omklædningsrum samt efterisolering af hele svømmebadet.

 

- Den største udfordring ved det tidligere svømmebad var, at bygningen var dårligt isoleret, hvilket begrænsede brugsmulighederne i vinterhalvåret. Det laves der nu om på, forklarer Jens Nielsen og uddyber:

 

- Vinduerne i underetagen udskiftes blandt andet med 3-lags isoleringsruder, og der efterisoleres udvendigt samt ved tagene over de nye omklædningsrum.

 

Svømmebadet får desuden et helt nyt tag af limtræsspær med markant bedre isoleringsevne.

 

Nibe Svømmebad slår dørene op til de nye omgivelser i begyndelsen af 2019.

< Tilbage