< Tilbage

Rejsegilde på 40 nye boliger i Aalborg29-10-2018 - 11:40

Torsdag den 25. oktober var der rejsegilde på byggeriet af 40 nye boliger på Digtervejen i Aalborg.

Torsdag den 25. oktober var der rejsegilde på det omfattende boligbyggeri på Digtervejen i Aalborg. Boligprojektet på Digtervejen omfatter 22 rækkehuse og 18 lejligheder og skal gå under navnet Rosenhaven. TL BYG er totalentreprenør med Frandsen og Søndergaard K/S som rådgivende ingeniør.

 

- Vi har nu nået en vigtig milepæl i byggeriet på Digtervejen. Vi ser et stort potentiale i området, der vil udbygge Aalborg mod syd i de kommende år, lyder det fra Jens Nielsen, der er salgsdirektør i TL BYG.

 

Boligerne fordeler sig på tre boligblokke, hvor de to sydligste rummer de 22 rækkehuse, og den nordlige blok rummer 18 lejligheder. Lejlighedskomplekset indeholder desuden tre mindre knopskydninger, der rummer en ekstra stue og tagterrasse.

 

I tråd med omgivelserne

Målet med boligbyggeriet på Digtervejen er at skabe en ny alsidig facade mod Hobrovej og Nibevej, hvor bevaring af de oprindelige spor og sammenhænge forenes med udvikling og nytænkning. Området skal understøtte den grønne profil og desuden bidrage til at forskønne Hobrovej og Nibevej som grønne indfaldsveje.

 

-   Vi har stort fokus på at udvikle boligområder, der er i god tråd med omgivelserne – og her er Digtervejen ingen undtagelse. Det kommer blandt andet til udtryk i boligernes skrå og grønne tage, der skal understøtte områdets grønne profil og passe til den resterende arkitektur som f.eks. Skalborg Kirke, lyder det fra Jens Nielsen.

 

Få et smugkig

JR Finanscenter med Jørgen Rosenbeck i spidsen er bygherre på opførelsen af de i alt 40 boliger, hvoraf de første står klar i vinteren 2019 og resten forventes færdige i sensommeren 2019. Men allerede 9. december fra 11-13 vil det være muligt for interesserede købere at få et smugkig i en af boligerne, når JR Finanscenter holder åbent hus i et møbleret prøvehus.

 

Den 9. december markerer desuden startskuddet for salget af de 22 rækkehuse og 18 lejligheder.

< Tilbage