< Tilbage

Rejsegilde på maritimt domicil på Aalborg Havn15-04-2019 - 09:53

Torsdag den 11. april var der rejsegilde på Rolls-Royce Marines nye domicil på Langerak i Aalborg Havns erhvervspark.

Rolls Royce-Marine, der til dagligt servicerer det maritime erhverv med levering, servicering og reparation af komplette fremdrivningssystemer, underskrev i 2018 en lejeaftale, der sikrede, at virksomheden beholder sin adresse i Aalborg til stor glæde for Aalborg Havn, som nu kan byde virksomheden velkommen i havnens erhvervspark på Langerak.

 

Siden årsskiftet har TL BYG således haft travlt med opførelsen af Rolls-Royce Marines nye domicil, der kunne fejre rejsegilde torsdag den 11. april:

 

- Vi glæder os over at have nået denne vigtige milepæl i byggeriet af Rolls-Royce Marines nye faciliteter. Virksomheden får nu de rette rammer til at indfri sit udviklingspotentiale i et miljø, der ikke begrænser dem på parametre som kapacitet og pladsmangel, siger Jens Nielsen, der er salgsdirektør i TL BYG.

 

Havnens udvidelse har resulteret i, at det, der engang var et industriområde, i dag er blevet en del af midtbyen, og gennem årene har Rolls-Royce Marine set flere af nabovirksomhederne flytte til nye lokationer med større mulighed for vækst. Og nu er turen altså kommet til Rolls-Royce Marine selv.

 

Servicevirksomheden kan se frem til at flytte ind på en 4.500 kvadratmeter stor grund med godt 1.400 bebyggede kvadratmeter, der fordeler sig på to stålhaller og en administrationsbygning i to etager. Hovedentreprisen omfatter desuden hårdfør belægning af domicilets parkeringsplads.

 

Rolls Royce Marine flytter ind i virksomhedens nye lokaler på Langerak den 1. juli 2019.

< Tilbage