< Tilbage

Bæredygtighed og FN´s verdensmål er efterhånden på alles læber i disse dage. 26-08-2019 - 13:26

Virksomheder skaber de største miljømæssige udfordringer, hvilket bevirker at virksomheder i dag står med et særligt ansvar. Dét ansvar tager TL BYG dybt alvorligt. Ikke nok med at det er virksomheder der skaber de største miljømæssige udfordringer og udledninger, vil det deraf også være her vi kan gøre den største forskel. Derfor er det vigtigt at virksomheder forstår, hvordan og hvorledes man strategisk kan arbejde med verdensmålene mod en mere bæredygtig udvikling.

 

TL BYG A/S har i sommers haft glæden af at stifte bekendtskab med Det Grønne Rejsehold, som er en integreret del af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i Nordjylland. Det Grønne rejsehold består hvert af et hold engagerede nyuddannede mennesker der ønsker mere viden inden for bæredygtighed, grønne omstillingsprocesser og cirkulær økonomi. Det er et intensiv opkvalificeringskursus, placeret i Miljø og Energiforvaltningen, hvorefter alle kursister bliver parret med en nordjysk virksomhed, som ønsker kvalificeret indspark til, hvordan virksomheden kan blive mere bæredygtighed.

 

Mathias og Sofie blev begge optaget på Det Grønne Rejsehold og efter afslutning har både Mathias og Sofie været hos TL BYG i 4 uger, hvor fokus først og fremmest har været på integrering af FN´s verdensmål og bæredygtig drift på byggepladsen. Herefter valgte TL BYG A/S at ansætte Sofie, for at skabe endnu mere fokus på bæredygtighed på byggepladsen, samt udarbejdelse af virksomheden CSR-strategi.

 

De nye bæredygtige tiltag og udarbejdelsen af TL BYGs strategi vil ske i samarbejde med Christina, som er i praktik frem til sommer. Derudover har Christina ansvaret for ansvarsfuld leverandørstyrring, hvilket vil være en naturlig del af virksomhedens CSR-strategi.

 

I samarbejdet mellem Sofie og Christina, vil der løbende komme nye bæredygtige tiltag og initiativer til, som vi ser frem til at dele med hele organisationen.

< Tilbage