Om TL BYG A/S

TL BYGs kontor på Gartnervej 9, 9200 Aalborg
TL BYGs kontor på Gartnervej 9, 9200 Aalborg

Tillid er en væsentlig faktor, når bygherrer og byggevirksomhed går sammen om en opgave.

Bygherren skal kunne stole på, at opgaven løses optimalt – til mindste detalje. Forarbejdet skal være grundigt og omhyggeligt, og bygherrens ønsker og krav skal opfyldes på baggrund af professionel rådgivning og inspiration.

Der skal være styr på såvel projektering som selve udførelsen, og resultatet skal stå færdigt, klar til brug til den aftalte tid og pris.

- Vi bygger i tæt dialog med kunden

Dialogen med bygherren er udgangspunktet for ethvert byggeri. Vi sætter fokus på brugerens behov, bygningens funktion og den arkitektoniske fremtoning.

Vi lytter opmærksomt og konkretiserer kundens ideer. Vi er med hele vejen fra de første skitser udført på tegnestuen af kundens eller af egne arkitekter, efterfulgt af overslag, frem til det gennemarbejdede, konkrete projekt. Undervejs tager vi os af myndighedsbehandling og byggestyring med løbende tilsyn.

- Vi bygger i alle størrelser og alle stilarter

Vi bygger i alle størrelser og stilarter og med alle typer af materialer som – træ, beton, stål, mursten, glas m.v.

Vi bygger alt fra enkle konstruktioner som firkantede lagerhaller til komplekse prestigebyggerier med markant udtryk og unikke detaljer.

TL BYG A/S er en moderne byggevirksomhed, som dækker stort set alt inden for byggeri. Vi råder både over den fornødne volumen og kapacitet til at kunne påtage os store byggeopgaver i totalentreprisen.

Endvidere udfører vi delentrepriser, ligesom vi lægger vægt på at løse mindre opgaver, såsom småreparationer og løbende service hurtigt og effektivt – alt sammen ud fra grundholdningen om at vi leverer professionelt kvalitetsarbejde – uanset opgavens omfang.

Siden TL BYG A/S blev etableret i 1974, har vi bygget både stort og småt for en lang række bygherrer, hvoraf mange har vist os den tillid at vende tilbage med nye opgaver.

Vi glæder os også over, at flere TL – byggerier gennem tiderne er blevet præmieret