menu

 

VERDENSMÅL 4 - KVALITETSUDDANNELSE

TL BYG stræber efter at unge og voksne med relevante færdigheder under deres uddannelse får mulighed for at opnå nødvendig erhvervserfaring gennem praktik- og læringeforløb, hvormed vi øger mulighed for fastansættelse.

TL BYG har  fokus på løbende udvikling af alle vores medarbejdere, så deres kvalifikationer holdes up-to-date

 

VERDENSMÅL 8 - ANSTÆNDIGE JOB OG ØKONOMISK VÆKST

TL BYG har stort fokus på mentalt sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Vi vil sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for alle medarbejdere, hvor vi anerkender og respekterer hinandens forskelligheder og kvalifikationer. Det gør vi ved at samarbejde med en ekstern arbejdsmiljørepræsentant ud fra visionen om at være den bedste arbejdsplads.

 

VERDENSMÅL 12 - ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

TL BYG arbejder kontinuerligt på at forebygge og reducere vores CO2-udledning og miljømæssige fodspor gennem konkrete og målrettede indsatser.

Vi har et stort fokus på genanvendelse, effektiv udnyttelse af ressourcer, reducering af spild og miljømæssigt forsvarlig affaldshåndtering.

 

VERDENSMÅL 17 - PARTNERSKAB FOR HANDLING

TL BYG prioriterer og søger partnerskaber og tværfaglig vidensdeling.

Vi deltager i netværk og samarbejder med relevante organisationer, uddannelsesinstitutioner, myndigheder og virksomheder med fokus på at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet samt styrke den bæredygtige forretningsmodel.

Vores værdigrundlag er tillid, respekt og kommunikation. Gennem gensidig tillid og respektfuld og åben kommunikation kan vi sikre et solidt partnerskab og et trygt arbejdsmiljø.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119