menu

 

Totalentreprise på boligprojekt i Hasseris

I naturskønne Hasseris Enge i det sydvestlige Aalborg skal der bygges i alt 2100 lejeboliger. TL BYG har totalentreprisen på projektets første og anden etape, der omfatter 237 lejligheder og 45 rækkehuse. 

 

Byudvikling i etaper

Den nye bydel i Hasseris Enge er et af Aalborgs største byudviklingsprojekter og allerede et populært område blandt børnefamilier især. TL BYG er totalentreprenør på etape 1 og 2 af projektet, der skal udbygge Aalborg med i alt 1200 boliger de kommende år. Etape 1, der blev afsluttet i december 2018, omfattede fire kanthuse i tre etager med i alt 127 lejligheder. Etape 2 forventes afsluttet i 2020 og omfatter 110 lejligheder samt 45 rækkehuse i to plan på i alt fire byggefelter. Kanthusene bruges som overgang mellem det åbne grønne fællesareal og bebyggelse, og imellem dem udspringer det urbane gaderum, hvorfra der er adgang til rækkehusene.

 

Gedigenhed i det grønne

Hasseris Enge er et naturskønt område med masser af grønne, rekreative arealer, og bygningerne er designet med respekt for de grønne omgivelser. 
De har et gedigent udtryk med markante former og sandfarvede teglsten, der indgår i et perfekt samspil med den omgivende natur. 
Det robuste udtryk står desuden i smuk kontrast til de elegante glaspartier,hvilket giver en varieret struktur i facaden, 
der taler sammen med de øvrige bygninger i området. 

 

Bygningerne har et gedigent udtryk med markante former og sandfarvede teglsten, der indgår i et perfekt samspil med den omgivende natur.

Udsigt til lys

Alle boligerne i Hasseris Enge er placeret, så de har det mest optimale lysindfald, og skyggesiden mod nord er udnyttet til adgangsareal og parkering og skaber forbindelse til lejlighederne via trappekerner og elevatorer. Afstanden mellem boligerne giver plads til lyse og indbydende udearealer og bevarer den naturskønne udsigt mod øst og vest. Indvendigt er boligerne forskelligt udformet, men de indeholder alle et stort opholdsrum med køkken, spiseplads og stue og har direkte adgang til altaner og terrasser.

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119