menu

Byggeriet af det 4.600 kvadratmeter store C-House, der opføres i et partnerskab mellem Port of Aalborg og TL BYG skrider planmæssigt frem. Kontorhuset skal stå klar til indflytning til foråret og næste år, og tidsplanen blev bekræftet på det netop afholdte rejsegilde.

Adm. direktør Kristian Thulesen Dahl fra Port of Aalborg siger - Gennem de seneste år har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter moderniserede kontorfaciliteter på Østhavnen. Så vi er meget tilfredse med, at opførelsen af C-House skrider planmæssigt frem. Flere af lejemålene i det nye kontorhus er allerede udlejet, og vi er i dialog med flere potentielle lejere. 

- I fællesskab med Port of Aalborg, Viborg Ingeniørerne og CF Møller har vi prioriteret at skabe et kontorhus, der både funktionelt og arkitektonisk fremstår indbydende for dets brugere. Derfor kan væggene eksempelvis flyttes rundt, så lejere nemt kan indrette sig efter nye behov.

Det fleksible kontorhus kommer til at bestå af otte lejemål i varierende størrelser fra 344 kvadratmeter til 1.200 kvadratmeter. Ud over kontorlokaler laves der forskellige velfærdsfaciliteter og kantine.

mandag, 28. november 2022

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119