menu

TL Byg udfører omfattende energirenovering af Solbakkeskolen

 

TL Byg er i gang med en omfattende energirenovering af den nye Solbakkeskolen beliggende i det sydlige Aalborg. TL Byg er valgt som hovedentreprenør i projektet, som omfatter renovering af seks toetagers bygninger og skal bidrage til et forbedret indeklima for skolens kommende elever.

 

Når skoleklokkerne ringer ind på Solbakkeskolen i Gug efter sommerferien, kan eleverne glæde sig til at møde op på en nyrenoveret skole. Solbakkeskolen har nemlig den seneste tid gennemgået en betydelig energirenovering, som TL Byg har stået i spidsen for.

Skolen, der har adresse på den tidligere Seminarieskole, er blevet slået sammen med Byplanvejens Skole, hvilket har medført en tilstrømning af flere elever. De to skoler samles således under navnet Solbakkeskolen, og sammenlægningen har skabt behov for en større modernisering af de gamle bygninger fra 1960’erne.

Renoveringsprojektet omfatter seks bygninger på hver to etager. Arbejdet indebærer installation af nye vinduer og lofter samt udskiftning af VVS-systemer, elinstallationer og ventilationssystemer. Disse opgraderinger er centrale for at skabe et energieffektivt og moderne læringsmiljø for eleverne.

Ifølge Erik Pedersen, som er projektleder hos TL Byg, er energirenoveringen af den nye Solbakkeskolen en spændende opgave at være en del af:

- Projektet har været rigtig spændende for os, da vi dagligt koordinerer tæt med vores dygtige underleverandører. Det er afgørende for os at sikre, at eleverne får optimale rammer for et godt undervisningsmiljø, og vi lægger stor vægt på at bidrage til en holdbar transformation af Solbakkeskolen.

På nuværende tidspunkt er bygningerne 1, 4 og 6 delvist renoveret. Dertil står bygning 5 færdig i uge 31, hvilket sikrer, at skolen er klar til skolestart. De sidste finpudsninger vil blive udført i de første fire måneder af 2025, hvorefter projektet forventes at være afsluttet.

Aalborg Kommune er bygherre på projektet, mens Rambøll A/S er totalrådgiver på projektet.

mandag, 8. juli 2024

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119