menu

Entreprise afdeling

Kvalitetsbyggeri til hele Nordjylland

TL BYGs entrepriseafdeling tilbyder alt inden for byggeri til private, professionelle og offentlige kunder. Vi bygger både stort, småt, enkelt og komplekst, og vi gør det med fokus på tillid, gennemsigtighed og en kvalitet ud over det sædvanlige. Vi tilbyder at samle byggeriet i hoved- eller totalentreprise. Og har du mindre renoverings- eller serviceopgaver, kan vores Serviceafdeling klare det.

 

Pålidelig totalleverandør

Vælger du TL BYG som totalentreprenør på dit byggeprojekt, får du en pålidelig samarbejdspartner, som tager ansvar for hele processen – fra første skitser og tilladelser til færdigt byggeri. Med et komplet team af erfarne medarbejdere og strategiske samarbejdspartnere, kan vi samle alt under ét tag og dermed sikre et kommunikationsflow, der letter processen og holder omkostningerne nede. Vi vægter åbenhed og dialog og anvender bl.a. digitale styringsværktøjer, så bygherre løbende kan følge med i, hvordan projektet skrider frem – både på byggepladsen og mht. projektøkonomien.

 

Specialkompetencer

Med mere end 45 år i branchen har vi hos TL BYG en række specialkompetencer, du ikke finder mange andre steder. Det gælder bl.a. inden for akustik, særpræget arkitektur og bevaringsværdige byggerier, hvor vi har solid erfaring, bl.a. qua vores arbejde på prestigebyggerier som Kunsten og Musikkens Hus i Aalborg. Med vores egen produktion af vinduer og døre kan vi desuden tilbyde skræddersyede facadeløsninger, der imødeser selv de vildeste visioner.

 

 

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119