menu

Første spadestik:

TL BYG skal opføre nyt domicil til Verdo

TL Byg skal opføre nyt domicil for Verdo på Ankeret 9 ved Aalborg Havn, der skal samle energivirksomhedens aktiviteter i Nordjylland. Den 28. februar blev første spadestik taget, og opførelsen af det ambitiøse projekt er allerede i gang.

Fredag den 23. februar blev kontrakten underskrevet, og allerede onsdag den 28. februar blev første spadestik taget til energivirksomheden Verdo’s nye domicil på Ankeret 9 ved havnen i Aalborg Øst. I forbindelse med det første spadestik var alle de involverede parter til stede for at markere begyndelsen på det store byggeri. Det er datterselskabet Verdo Energy Systems, der udvikler og producerer energianlæg, som gør klar til at rykke ind i det nye domicil i begyndelsen af 2025.

TL Byg er blevet valgt til at opføre domicilet, som består af et imponerende bygningskompleks, der strækker sig over 1.200 kvadratmeter administration, 1.500 kvadratmeter produktionsareal og 1.800 kvadratmeter lagerplads.

Opførelsen af det nye domicil er et ambitiøst projekt med en stram tidsplan, og grundet erfaring fra lignende sager samt kendskab til området passer opgaven godt til TL Byg.

- Vi er rigtig glade for at blive valgt til dette projekt, som ligger rigtig godt til os rent kompetencemæssigt, samtidig med at området ikke er et ukendt territorium for os. Vi har tidligere opført både kontorhus og datacenter i Port of Aalborgs område Ankeret, så vi er meget begejstrede for at blive valgt som entreprenør på dette byggeri. Projektet har en stram tidsplan, og derfor er det vigtigt for os at påbegynde arbejdet med det samme, lyder det fra Rasmus Aamand Pedersen, salgs- og tilbudschef i TL Byg.

Domicilet er designet af ingeniørfirmaet Brix & Kamp og arkitektfirmaet C.F. Møller. Projektet forventes at tage omkring et år at fuldføre og forventes at stå færdigopført i begyndelsen af 2025.

fredag, 1. marts 2024

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119