menu

TL Vinduer & Døre

Stilfulde rammer om hverdagen


VInduer og yderdøre er noget af det første, man bemærker ved en bygning. De er prikken over i'et, der tilfører karakter og giver et vink om personlig stil. TL Vinduer og Døre designer og fremstiller døre og vinduer af høj kvalitet til private boliger, erhvervsejendomme og offentlige institutioner - både i forbindelse med nybyg og renovering. Vi står selv for al produktion i vores faciliteter i Aalborg, hvor du altid er velkommen til en snak om mulighederne.

 

Skræddersyede facadeløsninger

Funktionalitet, energi, lysindfald og bygningens udtryk er bare et par af de faktorer, der spiller ind, når du skal vælge vinduer og døre. Hos TL BYG er vi specialister i i at tilpasse facadeløsningerne, så de matcher det enkelte projekt, og alle visioner er velkomne - uanset om der er tale om en mindre renovering af en villa, udskiftning af vinduer i en beboelsesejendom eller noget helt tredje. Du får en erfaren og pålidelig samarbejdspartner, der er med i hele processen - fra indledende vejledning til færdig løsning.

 

 

Kvalitet og godt håndværk

Det startede i 1974 med et lille snedkeri i Frejlev, der producerede køkkenelementer og vinduer. I dag har vi en produktion i Aalborg, og fasciliteterne ser noget aderledes ud. Men selvom vi i dag arbejder med det nyeste højteknologiske udstyr, værner vi stadig om de håndværksmæssige traditioner, der har kendetegnet vores måde at arbejde på fra dag et. Vi vægter gedigen kvalitet, både mht. udstyr og materialer samt den håndværksmæssige finesse og sans for detaljen, der gør den helt store forskel.

Halvdelen af vores vinduer fremstilles i dag i træ/alu, der kræver minimal vedligehold, mens resten produceres i malet fyrretræ og hård træ mahogni, eg mm. Alle vores vinduer og døre er naturligvis DVV-certificeret og lever op til gældende energikrav.

Vil du vide mere?

Kontakt Chris for at høre mere

TL Vinduer & Døre - fabrikschefChris Olesen

TL Vinduer & Døre

SE VORES VIDEO FRA VINDUESFABRIKKEN!

 

Salgs- og leveringsbetingelser

TL_BYG_Salgs_og_leveringsbetingelser

 

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119