< Tilbage

TL BYG FÅR OVERRAKT IT-PRIS28-02-2018 - 11:40

TL BYG er netop blevet kåret som it-rollemodel inden for administration på Dansk Byggeris it-messe.

Licitationen – Byggeriets Dagblad og Mester Tidende hædrer endnu engang en række af Danmarks mest it-modne entreprenør- og håndværksvirksomheder ved Dansk Byggeris årlige it-messe. Kåringerne fordeler sig på fem kategorier, der alle afspejler vigtige områder i byggeprocessen: tilbudsgivning, planlægning, udførelse, aflevering og administration. TL BYG har de seneste år arbejdet målrettet og effektivt med at implementere digitale it-værktøjer, der skal effektivisere administrationen og lette arbejdsprocesser for virksomhedens medarbejdere. Det har været en stor succes, som nu hædres med kåringen som it-rollemodel i byggebranchen inden for administration.

 

Dommerpanelet om begrundelsen for prisen:

”TL BYG A/S er med brug af it-værktøjer vokset markant og struktureret de seneste tre år. It-værktøjerne er godt implementeret i hele virksomheden og danner grundlag for en stram og ensartet styring over hele linjen. Mange af de tidligere papirprocesser er blevet erstattet af it-løsninger, som har gjort det nemmere for alle.”

 

De mest it-parate virksomheder er:

Tilbudsgivning: Finn A. Christensen A/S (FAC), Frederikshavn

Planlægning: El-Service ApS, Ballerup

Udførelse: JN Entreprise ApS, Grindsted

Aflevering: Sejer Pedersen A/S, Vildbjerg

Administration: TL Byg A/S, Aalborg.

 

De fem it-rollemodeller er fundet blandt hele 46 deltagere og modtog deres priser på Dansk Byggeris it-messe den 6. og 7. februar 2018. Bag kåringen af de fem vinder-virksomheder står et dommerpanel sammensat af direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri, direktør Mette Glavind, Teknologisk Institut/Byggeri, branchechef Steen Hoeck Klausen, Arbejdsgiverne, direktør Martin Profit Jacobsen, Basit samt chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.

 

Billede: Dansk Byggeri

< Tilbage