< Tilbage

TL BYG vinder totalentreprise vedr. ombygning af Friis Shoppingcenter16-06-2017 - 11:55

Magasin kommer tilbage til Aalborg og skal sammen med H&M .....

Magasin kommer tilbage til Aalborg og skal sammen med H&M flytte ind i Friis Shoppingcenter https://friisaalborg.dk.

Projektet er et af de mest omfattende detailhandelsprojekter i det centrale Aalborg i nyere tid.

Det eksisterende Friis Shoppingcenter er opført i 2010 og ejes af Danica Pension.

 

Tirsdag d. 30. maj blev der afholdt pressemøde og kontraktunderskrivelse – og dermed også offentliggørelse af TL BYG som totalentreprenør på den meget omfattende ombygning af Friis Shoppingcenter, som ligger i hjertet af Aalborg. I mødet deltog foruden Jens Nielsen, Direktør TL BYG også bla. Thomas Busk Bech fra DEAS , Lotte Vestergaard Skou (DEAS og centermanager for Friis) samt Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

 

Lotte Vestergaard Skou forklarer at visionen for Friis Shoppingcenter er at skabe et af nordjydernes foretrukne shoppesteder med et bredt udvalg inden for bespisning og modekoncepter, heriblandt også koncepter der ikke findes i Aalborg i forvejen.

 

Totalentreprisen omfatter bla. klargøring for Magasin som vil udgøre 7500 m² af den samlede bygningsmasse, og H&M som vil udgøre ca. 2500 m². Derudover er der en del omrokering af andre butikker såsom Vero Moda og Selected. Og der etableres også en stor restaurant med plads til 300 gæster samt udeservering for Dalle Valle. Ombygningen er en spændende og ikke mindst udfordrende opgave, som skal udføres og afleveres inden for en relativ kort tidshorisont, og logistikken planlægges ned til mindste detalje, så gener og forstyrrelser for de handlende i Friis Shoppingcenter eller andre i Aalborg centrum minimeres.

 

TL BYG er glade for at have Danica Ejendomme, DEAS og Friis Shoppingcenter som bygherre og samarbejdspartnere og er naturligvis glade for at være blevet valgt til opgaven. Centerchef Lotte Vestergaard Skou bemærkede på mødet bla. at der naturligvis er stor tiltro til, at TL Byg kan løfte opgaven, og at bygherre og entreprenør sammen kan overholde både tidsplan, økonomi og kvalitet.

 

Lokalplanen er nyligt godkendt af byrådet og der afventes spændt byggetilladelse, så den omfattende ombygning kan påbegyndes. Ombygningen forventes at stå færdigt i 2018 og shoppingcenteret holder åbent i hele ombygningsperioden.

< Tilbage