menu

Hovedentreprise på Hotel Fårup

I 2016 kunne Fårup Sommerland invitere indenfor på parkens nye hotel, der giver mulighed for at overnatte helt tæt på forlystelserne og lige midt i skoven. TL BYG havde hovedentreprisen på byggeriet af det firstjernede Hotel Fårup og stod bl.a. for opførelsen af de 51 værelser samt hotellets restaurant.

Skovhotel á la Fårup

Hotel Fårup er ikke noget helt almindeligt hotel. Den unikke skovstemning, der kendetegner Fårup Sommerland, som ligger omgivet af tårnhøje træer, er videreført på hotellet i form af små, finurlige detaljer; fuglebure på væggene, birkestammer i receptionen og børnesenge udformet som hyggelige træhuse er bare et par eksempler på, hvordan naturen er brugt som et bærende designelement. Det giver gæsterne en helt særlig hoteloplevelse og en atmosfære, der rimer på Fårup.

Fuglebure på væggene, birkestammer i receptionen og børnesenge udformet som hyggelige træhuse er bare et par eksempler på, hvordan naturen er brugt som et bærende designelement.

Traditionelt fundament

Det gælder også på facaden. Hotellet fremstår som et stort træhus bygget i en romantisk stil, der leder tankerne hen på et gammeldags badehotel og svensk skærgårdsidyl. Men under den rødmalede træfacade og det særlige design gemmer der sig et råhus og et fundament i beton, bygget som et helt traditionelt hotel. Hotel Fårup har dermed alle fordelene ved et moderne betonhus og samtidig et autentisk udseende, som matcher den æstetik, der kendetegner resten af parken.

Et nært samarbejde

Fårup Sommerland er en familieejet virksomhed, og det var naturligvis vigtigt, at hotellet blev opført i familiens ånd. Vi har derfor haft et særligt tæt samarbejde med bygherren under hele processen, ikke mindst i forbindelse med designet og udformningen af hotelværelserne, der foregik i tæt dialog sideløbende med byggeriet.

Hotel Fårup stod klar i februar 2016 og er blot et af TL BYGs projekter i Fårup Sommerland. Vi har bl.a. også stået for opførelsen af parkens store restaurant.

 

  • TL BYG A/S
  • Gartnervej 9
  • 9200 Aalborg SV

Telefon +45 9634 3211
E-mail: tl@tlbyg.dk
CVR-nr: 74101119